Рано за регионалну лигу

Београдски Партизан је био домаћин регионалног састанка Европске клупске ацоцијације (ЕЦА), која окупља 144 фудбалска клуба са континента и која је наследник некада утицајне групе Г-14. Није било говора о регионалној лиги, иако су били присутни сви из некадашње велике четворке - Звезде, Партизана, Хајдука и Динама.

Састанку су присуствовали представници 17 клубова, између осталих и тимова из целе бивше Југославије, али и Чешке, Мађарске, Литваније, Словачке, Пољске.

За истим столом седели су и представници некадашње "велике четворке" Југославије: Црвене звезде, Партизана, Динама и Хајдука. Није се, ипак, говорило о оснивању фудбалске лиге клубова са простора бивше Југославије.

"Ни речи није било о тој лиги. Знате да та прича траје већ 10 година, али за сада нема значајнијег помака", казао је Дамир Врбановић из Динама.

"Проблематично је много тога. И безбедност и формат и спонзори, па и УЕФА", навео је Врбановић.

Теме састанка зато су биле проблеми са менаџерима, трансферима фудбалера млађих од 18 година, финансијски фер-плеј и ограничење броја играча у екипама које произилази из тога.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи