Галатасарај цени Гутија

Фудбалер Реал Мадрида Гути рекао је да му је управа турског Галатасараја поред двогодишњег уговора понудила и капитенску траку.

Гути је од 1995. године у Реал Мадриду, а недавно је изјавио да ће на крају сезоне сигурно напустити Сантјаго Бернабе.

Он је за шпанску Марку изјавио да је разговарао са тренером Франком Рајкардом, који жели да 33-годишњи фудбалер следеће сезоне буде водећи играч турске екипе.

Гути је у суботу одиграо последњу овосезонску утакмицу на Сантјаго Бернабеу, када је Реал победио Атлетико Билбао са 5:1. Целу каријеру провео је у Реал Мадриду, за "краљевски" клуб одиграо је укупно 517 утакмица и постигао 74 гола.

Са Реалом је освојио пет шампионских титула, три Лиге шампиона, четири Суперкупа Шпаније, два пута је тријумфовао у Интерконтиненталном купу и једном у Суперкупу Европе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи