Нисам спреман за Милан

Бивши холандски фудбалски репрезентативац Марко ван Бастен одбацио је могућност да следеће сезоне преузме екипу Милана, пошто још "није спреман" за посао тренера италијанског клуба.

Управа Милана ће највероватније отпустити тренера Леонарда на крају сезоне, а медији су навели да би Марко ван Бастен могао да замени Бразилца на клупи црвено-црних.

"Није време да причам о Милану. Нисам спреман, још имам проблема са повредом зглоба и морам то да решим", рекао је бивши нападач Милана за Скај спорт 24.

"Не могу да преузмем тежак тренерски посао", додао је он.  Ван Бастен је у каријери играо за Ајакс и Милан. За италијански клуб наступао је од 1987. до 1993. године, одиграо је 198 утакмица и постигао 125 голова.

Са Миланом је освојио по три титуле шампиона Италије и Суперкупа, а по два пута је освајао Куп шампиона, интерконтинентални куп и Суперкуп Европе.

Лист Коријере дело спорт пренео је да извршни директор Милана Адријано Галијани жели да екипу заједно воде бивши фудбалери тог клуба Мауро Тасоти и Филипо Гали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи