Бекам у Цириху

Фудбалер Дејвид Бекам ће у име делегације Фудбалског савеза Енглеске предати Светској фудбалској федерацији документа кандидатуре за домаћина Светског првенства 2018. године.

Бекам ће предводити делегацију Енглеске у петак на састанку у седишту Фифе у Цириху. Он се опоравља од повреде и сигурно неће бити у репрезентацији за предстојеће Светско првенство у Јужној Африци.

"Сјајно је што ће Дејвид моћи да предводи нашу делегацију у Цириху. Страст према фудбалу у нашој земљи Бекам ће најбоље представити. Он је фантастичан фудбалер и велики узор", рекао је председник ФА Дејвид Трајсман.

Документа садрже техничке детаље кандидатуре- информације о стадионима, тренинг центрима, транспорту, гаранцијама владе, али и колико је предвиђено да организација кошта, као и колики се добитак очекује.

Техничке инспекције земаља кандидата за добијање Светског првенства 2018. и 2022. године одржаће се између јула и септембра ове године.

Коначну одлуку о домаћину Светског првенства Фифа ће донети 2. децембра.

Поред Енглеске пријавили су се Русија, Аустралија, Јапан и САД, а заједничке кандидатуре послали су Шпанија и Португал и Холандија и Белгија.

Јужна Кореја и Катар су се кандидовали за добијање Светског првенства 2022. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи