Одлучиле победе против Јунајтеда

Тренер Челсија Карло Анчелоти рекао је да су његови фудбалери освојили титулу у Премијер лиги пошто су ове сезоне у обе првенствене утакмице победили главног конкурента Манчестер јунајтед.

Челси је у недељу победио Виган са 8:0 и освојио четврту шампионску титулу у историји клуба. "Плавци" су освојили прво место у Премијер лиги са бодом више од Манчестер јунајтеда, који је ове сезоне бранио титулу.

"Мислим да је одлучујуће то што смо оба пута победили Манчестер јунајтед. После тих тријумфа смо увећали самопоуздање, а они су пали", рекао је Анћелоти.

Челси ће ове сезоне покушати да освоји "дуплу круну", пошто ће у суботу играти у финалу ФА купа против Портсмута. Анћелотијева екипа брани трофеј.

Анћелоти је рекао да се нада да ће остати на Стамфорд Бриџу и освојити много трофеја.

"Мислим да ће клуб бити успешан у будућности, играчи нису толико стари и имамо врло добру екипу. Ово је била фантастична сезона, не само због титуле у Премијер лиги, већ јер смо показали добру игру на терену. Радили смо напорно и имали добру атмосферу у тиму", рекао је он.

"Овде сам годину дана и надам се да ћу дуго остати у Лондону и освојити много трофеја. За титулу су заслужни сви у клубу, не само играчи. Сви су сјајно радили свој посао", додао је Анћелоти.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи