Челси оверава титулу

Фудбалери Челсија у последњем, 38. колу Премијер лиге на свом терену дочекују екипу Вигана. Популарни ,,Плавци'', у случају победе на овом мечу, постали би нови шампиони Енглеске.

Директан пренос првог полувремена меча је на нашем Другом програму од 17.00 часова, док ће се друго полувреме преносити на Другом програму РТС-а одмах по завршетку утакмице за треће место на Фајнал фору у Паризу између Партизана и московског ЦСКА.

Челси  има 83 освојена бода, односно један више на табели у односу на Манчестер јунајтед који се налази на другом месту.

Поред сусрета између Челсија и Вигана, састају се још и:
Манчестер јунајтед - Стоук
Арсенал - Фулам
Астон Вила - Блекбурн
Болтон - Бирмингем
Барнли - Тотенхем
Евертон - Портсмут
Хал сити - Ливерпул
Вест Хем - Манчестер сити
Вулверхемптон - Сандерленд

Из лиде су испали Портсмут, Барнли и Хал сити. У Лигу шампиона директно су се пласирали Челси, Манчестер јунајтед и Арсенал, док ће Тотенхем играти у квалификацијама за најелитније европско клупско такмичење.

Манчестер сити, Астон Вила и Ливерпул пласирали су се у Лигу Европе.

Све утакмице последњег, 38. кола Премијер лиге за сезону 2009-2010.  почињу у 17.00 часова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи