Џеко размишља о одласку

Један од најбољих стрелаца фудбалског првенства Немачке Един Џеко признао је да све више размишља о одласку из Волфсбурга на крају сезоне.

Џеко је за издање дневика Волфсбургер Алгемајне рекао да је спреман за нови корак у каријери.

Волфсбург је прошле сезоне потпуно неочекивано освојио титулу прваку Немачке, али ове није успео да се избори за нови наступ на европској сцени.

"То је врло разочаравајуће. Били смо прваци, играли Лигу шампиона, Лигу Европа, а следеће сезоне ништа", истакао је Џеко.

Репрезентативац Босне и Херцеговине је прошле сезоне постигао 26 првенствених голова за Волфсбург, а ове је, два кола пре краја, додао још 20.

"Нисам желео да претходних месеци размишљам о трансферу пошто би то било непрофесионално. Мој циљ је, ипак, увек био да играм у неком великом клубу и надам се да се нико због тога неће наљутити у Волфсбургу", изјавио је Џеко.

"Ако одем недостајаће ми много тога. Неће ми бити лако. А и ако се то деси, десиће се само зато што је то боље за моју фудбалску будућност", додао је Џеко.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи