Mоже да оде ако је несрећан

Тренер Манчестер ситија Роберто Манчини поручио је фудбалеру Карлосу Тевезу да може да оде, ако је несрећан у том клубу.

"Ако добар играч није срећан овде, боље је да пронађе други клуб. Не мислим само на Тевеза, већ и на остале играче", рекао је Манчини.

Тевез се недавно пожалио на начин рада италијанског стручњака, пошто екипа понекад тренира два пута дневно, а медији спекулишу да је Аргентинац тражио нови, побољшани уговор, иако му стари истиче за четири године.

Поједини медији навели су да би Тевез могао да оде из Ситија ако екипа не освоји четврто место у Премијер лиги, које следеће сезоне води у квалификације за Лигу шампиона.

"Важно је да су тренер и фудбалери срећни док заједно раде за тим. У супротном, неће бити добро за клуб, екипу и самог играча. Не знам да ли је Карлос Тевез несрећан, али мора да буде спреман, пошто нас чекају још три важне утакмице", рекао је Манчини.

Манчестер сити тренутно заузима шесто место на табели са 63 бода и има бод мање од Астон Виле и Тотенхема на четвртом, односно петом месту, али и утакмицу мање. Четврто место вреба и Ливерпул, који је седми са 62 бода.

"Ово је пресудан тренутак за фудбалере. Морају да дају све од себе на терену. Имали смо два тренинга дневно само четири пута у последњих пет месеци. Карлос је током тих дана два пута био у Аргентини, а једном није тренирао", рекао је бивши тренер Интера.

"Не знам зашто је несрећан. Када током недеље не играмо утакмицу само уторком тренирамо два пута дневно. Кроз тренинге се напредује, а то не можемо ако тренирамо два дана, а трећи дан узмемо слободно", додао је Манчини.

Он је истакао да је разговарао са Тевезом и да нападач сада добро ради на тренинзима.

"Не знам да ли има проблема, али он веома добро ради на тренинзима. Разговарали смо, али то је приватна ствар. Подсетио сам га да је само једном тренирао два пута дневно. Надам се да ће постићи три или четири гола у преосталим утакмицама, а после тога ћемо решавати евентуалне проблеме", поручио је Манчини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи