Достанић: Прво Чукарички

Тренер фудбалера Црвене звезде Ратко Достанић рекао је да његова екипа мора да победи Чукарички како би уопште могла да размишља о предстојећем дербију са Партизаном.

"Једноставно је. Чукарички је први степеник пред нама који морамо да савладамо како бисмо могли да размишљамо о Партизану. Имамо, ипак, одговорне играче чији се однос према Звезди никада није доводио у питање", казао је Достанић на конференцији за новинаре.

Црвено-бели ће Чукарички угостити пред празним трибинама клупског стадиона на коме ће морати да победе како би задржали корак за лидером српског првенства Партизаном, који има бод предности.

Следећа недеље зато би могла да буде кључна за Звезду, која ће прво у среду са Војводином играти финале Купа, а затим за викенд и вечити дерби са Партизаном, можда и одлучујући меч у трци за титулу првака.

Све под условом да Чукарички, који се после очајног јесењег дела сезоне вратио у борбу за опстанак, не изненади Звезду.

"Чукарички сада није исти тим који је играо први део сезоне. Ту су нови, искуснији играчи, који знају да играју на резултат... Увек, ипак, прво гледам нашу игру. Ако ми одиграмо добро, они неће доћи до изражаја", навео је Достанић, који неће моћи да рачуна на суспендованог Бразилца Кадуа.

Други Бразилац у Звезди Савио оценио је да ће црвено-бели имати тежак задатак у дуелу са Чукаричким, посебно зато што неће имати подршку публике.

"Даћемо све од себе како бисмо освојили три бода... Сваки дан мора да се ради, није још крај сезоне. Имамо прилику да освојимо два трофеја и све је у нашим рукама", казао је на солидном српском језику Савио и додао да тренутно не размишља о одласку из Звезде.

"Наравно да бих волео да останем. Звезда је велики клуб", рекао је Савио.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи