Лазовић: Недостајаће нам навијачи

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић рекао је да његову екипу очекује тежак задатак на утакмици са ОФК Београд, пре свега зато што би меч требало да се игра пред скоро празним стадионом.

Навијачи оба тима ће, како се очекује, бојкотовати меч 22. кола Супер лиге Србије, пошто се утакмица игра дан пред Ускрс. Амбијен ће зато бити помало неуобичајен за црвено-беле, који ове сезоне имају највећу подршку навијача у српском првенству.

"Свакако да постоји велика жал због изостанка навијача због којих се и игра. Свеједно ћемо се, ипак, трудити да остваримо нову победу, иако наш очекује тежак меч, противник који је у доброј форми и серији од четири победе", рекао је Лазовић на данашњој конференцији за новинаре.

Лазовић је тек недавно почео да добија минутажу у Звезди. У прошлом колу је играо последњих 12 минута у дуелу са Војводином (3:0), док је претходно на терену провео и 25 минута у сусрету са

Смедеревом у коме је и постигао победнички гол за 2:1.

"Задовољан сам својом игром. Задовољан сам што уопште играм", истакао је 19-годишњи фудбалер, коме је шансу пружио нови тренер Звезде Ратко Достанић.

"Добро смо радили и код претходног тренера (Владимира Петровића), добро радимо и сада. Можда су код Достанића тренинзи мало тежи, дуже трају", приметио је разлику млади Лазовић.

Црвена звезда ће на сутрашњој утакмици, која се игра од 16 сати на стадиону ОФК Београд, због картона бити ослабљена одсуством Авала Исаха.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи