Гаго: Уграбићу прилику!

Фудбалер Реал Мадрида Фернандо Гаго рекао је данас да намерава да искористи прилику која му се пружила због повреда саиграча у шпанском клубу, и да се врати у репрезентацију Аргентине.

Гаго је током квалификација за Светско првенство био стандарадан у националном тиму, али га је селектор Дијего Марадона на последњим утакмицама изоставио из тима, пошто ове сезоне није изборио сигурно место у екипи Реал Мадрида.

Тренер Реала Мануел Пелегрини му је због повреда првотимаца Ласне Дијаре и Мамадуа Дијаре пружио шансу, коју је аргентински фудбалер искористио.  Гаго је одиграо последње четири утакмице на којима је Реал остварио све четири победе, а на претходних 26 мечева у игру је улазио само пет пута. Он је више од две године био стандардан првотимац Реала, пре него што је Пелегрини на лето постављен за тренера. 

"То је фудбал, то је Реал Мадрид. Морам да наставим добро да играм и да наставим са напорним тренинзима. Желим све да покажем на терену. Одлазак на Мундијал је далеко. Сваки човек мора да има циљ у животу, а мој је да играм фудбал", рекао је Гаго.

Марадона је раније критиковао генералног директора Хорхеа Валдана рекавши да клуб жели да се отараси Гага иако му није пружио праву прилику. Реал није дозволио Аргентинцу да у јануарском прелазном року напусти клуб и оде у Манчестер сити.

"Срећан сам јер је лепше када играм фудбал. Смирен сам. Увек сам давао све од себе на тренинзима. Не волим да седим на клупи, али то ми је помогло да наставим да верујем у себе", рекао је Гаго.  Гаго је са Реалом освојио две шампионске титуле и Суперкуп Шпаније, а са репрезентацијом Аргентине освојио је златну олимпијску медаљу у Пекингу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи