Рома боља од Интера

Фудбалери Роме победили су на свом терену Интер са 2:1 у дерби утакмици 31. кола италијанског првенства и приближили се на бод заостатка миланској екипи, која је прва на табели.

Рома је била бољи ривал у првом полувремену, а до вођства је дошла у 17. минуту, када је погрешио голман Интера Жулио Цезар, испустио лопту, а то је искористио Данијеле Де Роси и затресао мрежу.

Актуелни првак Италије заиграо је боље у другом полувремену, а изједначујући погодак, после недосуђене офсајд позиције у којој су се нашла чак тројица играча Интера, постигао је Дијего Милито у 66. минуту.

Гол који је Роми донео победу, а у завршницу италијанског првенства унео неизвесност, постигао је Лука Тони у 72. минуту, снажним ударцем са 15 метара.

Интер је у судијској надокнади времена имао прилику да дође до ремија, али је Милито са десетак метара погодио стативу. Капитен репрезентације Србије Дејан Станковић играо је за Интер до 59. минута, када га је заменио Горан Пандев.

Субота:
Рома-Интер 2:1
Палермо-Болоња 3:1

Недеља:
Кијево - Парма
Фјорентина - Удинезе
Јувентус - Аталанта
Ливорно - Бари
Наполи - Катанија
Сампдорија - Каљари
Сијена - Ђенова
Милан - Лацио

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи