Четири гола Лампарда

Фудбалери Челсија декласирали су на свом терену Астон Вилу са 7:1 у утакмици 32. колу енглеског првенства, а играч средине терена Френк Лампард постигао је чак четири поготка.

Први гол Лампард је постигао у 15. минуту, а у 44. минуту је са "беле тачке" повисио на 2:0. У 62. минуту Лампард је поново из пенала постигао гол, а сјајну партију заокружио је поготком у 90. минуту.

Поред Лампарда, одлично је играо и Флоран Малуда, који је био стрелац у 57. и 68. минуту, а погодак за Челси дао је и Саломон Калу у 83. минуту.

Енглески фудбалски шампион Мачестер Јунајтед победио је, као гост, у утакмици 32. кола националног првенства Болтон са 4:0 (1:0) и задржао лидерску позицију на табели.

Голове за Манчестер Јунајтед постигли су Самјуел (аутогол) у 38, Бербатов у 69. и 78. и Гибсон у 82. минуту.

Корак назад у борби за титулу првака направио је Арсенал, који је одиграо 1:1 против домаћег Бирмингем ситија. Самир Насри је у 81. минуту довео "тобџије" у вођство, али је у последњим тренуцима меча изједначио Кевин Филипс.

Важну победу у борби за четврто место које води у квалификације за Лигу шампиона забележио је Тотенхем, који је код куће савладао Портсмут са 2:0.

резултати:
Бирмингем - Арсенал 1:1
Челси - Астон Вила 7:1
Хал - Фулам 2:0
Тотенхем - Портсмут 2:0
Вест Хем - Стоук 0:1
Вулверхемптон - Евертон 0:0
Болтон - Манчестер Јунајтед 0:4

Недеља:
Барнли - Блекбурн
Ливерпул - Сандерленд 
Понедељак:
Манчестер Сити - Виган

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи