Торес: Остајем!

Шпански фудбалер Фернандо Торес рекао је да намерава да остане у Ливерпулу, после недавних нагађања да би могао да напусти клуб.

"Моје место је овде у Ливерпулу и у Енглеској", навео је Торес на свом сајту пошто су шпански медији нагађали да би могао да оде ако његов клуб не доведе озбиљна појачања на лето.

Торесу су остале још три године уговора. Он је признао да "црвени" морају да појачају свој тим да би остали у конкуренцији евролигашких тимова.

Ливерпул је тренутно шести на табели Премијер лиге, са четири бода мање од Тотенхема, али Торес је рекао да верује да клуб може да дође до четвртог места, које води у Лигу шампиона.

"Требају нам још четворица врхунских играча да бисмо били заиста конкурентни. Играчи који су бољи од нас тренутно овде и чији би долазак натерао остатак екипе да мало вредније ради", написао је Торес.

Шпански центарфор напунио је 26 година прошле недеље. Он је казао да су му циљеви за следећу сезону напад на Премијер лигу и Лигу шампиона или Лигу Европа.

Као хитније циљеве навео је да његов тим мора да се концентрише на побеђивање Бенфике у четвртфиналу Лиге Европа. Ливерпул је 2001. године победио у другом најквалитетнијем европском такмичењу. 

Екипа 1. априла путује у Лисабон на први меч четвртфинала. Бенфика је до сада победила Херту, Олимпик Марсељ и Евертон.

"Морамо да победимо Бенфику, тим богате традиције. Биће то јако тежак дуел, пошто имају сјајан тим, са сјајним играчима", навео је Торес.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи