Партизан на БСК, дерби у недељу

На реду 21. коло фудбалског првенства Србије. Дерби на "Маракани". Партизан гостује БСК-у.

За викенд се играју утакмице 21. кола фудбалског првенства Србије.

У суботу са почетком у 15 часова, бранилац титуле Партизан гостује на Карабурми екипи БСК-а. Тренер Партизана Горан Стевановић најављује победу и наставак неизвесне трке за титулом до краја шампионата.

"Није готово до половине маја. Надам се да ће ово првенство, за разлику од претходних, бити неизвесно. Видите да се са главним конкурентом за титулу боримо чак и за сваки сат проведен на првом месту на табели", навео је Стевановић.

Дерби кола игра се у недељу, у Београду, од 19 часова, када ће лидер првенства Црвена Звезда угостити Војводину. Улаз на северну трибину нашег највећег стадиона биће бесплатан.

У осталим мечевима, у суботу у 15 часова, састају се:

Смедерево - ОФК Београд

Металац - Млади радник

Напредак - Борац

Јагодина - Хајдук

Спартак - Чукарички

У недељу од 15 часова, Рад дочекује Јавор.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи