Нов начин уласка на стадион Црвене звезде

Фудбалски клуб Црвена звезда представио је нови систем продаје карата и процедуру уласка на стадион, први такве врсте у југоисточној Европи.

Према речима твораца ове идеје, компаније Ајтикет и њеног аустријског партнера Скидата, ово је најсавременији систем контроле уласка на стадионе, какав се још примењује само на "Алијанц арени" у Минхену, "Олд Трафорду" у Манчестеру, "Станфорд Бриџу" у Лондону, "Лушу" у Лисабону" и "Тојота арени" у Прагу.

Представници Црвене звезде навели су да је на стадиону инсталирано 55 најмодернијих апарата који "покривају" све и омогућавају брзи улазак гледалаца на трибине. Целокупна инвестиција овог пројекта износи око два милиона евра.

"Црвена звезда са својим партнерима жели да направи што је могуће већи комфор гледаоцима. Желимо, такође, и да нас навијачи памте по добрим делима, а не само причама", рекао је председним трофејног клуба Владан Лукић.

Захваљујући новом систему убудуће ће карте за утакмице црвено-белих моћи да се продају не само преко Ајтикета, него и путем СМС порука и интернета.

Нови систем продаје карата и процедура уласка на стадион први пут ће бити примењени на утакмици против Војводине, која се игра у недељу од 19 часова.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи