Настављамо серију победа

Тренер фудбалера Партизана Горан Стевановић изјавио је да црно-беле желе против БСК-а из Борче да потврде добру форму и наставе серију добрих резултата у Супер лиги.

"Нисмо имали времена да уживамо у важној победи над Војводином, а већ нас очекује озбиљна утакмица са БСК-ом. Они су млада, стабилна и амбициозна екипа, имају просек година 24 и покушаће овај меч да искористе за своју афирмацију", рекао је Стевановић на конференцији за новинаре у Београду.

Стевановић у суботу неће моћи да рачуна на капитена Младена Крстајића, чија повреда задње ложе ипак није тако озбиљна као што је деловало у први мах.

"Није му пукао мишић и повреда је, ипак, лакше природе. Прве прогнозе кажу да ће одсуствовати десетак дана", навео је он и додао да је задовољан игром младог Војислава Станковића, који је заменио Крстајића.

Стратег црно-белих поновио је да очекује неизвесну трку за титулу првака до самог краја шампионата.

"Није готово до половине маја. Надам се да ће ово првенство, за разлику од претходних, бити неизвесно. Видите да се са главним конкурентом за титулу боримо чак и за сваки сат проведен на првом месту на табели", казао је он.

Утакмица 21. кола Супер лиге између БСК-а из Борче и Партизана игра се у суботу од 15 сати на Омладинском стадиону у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи