Нани и даље ,,Ђаво''

Португалски фудбалер Нани потписао је нови четворогодишњи уговор са Манчестер јунајтедом и том енглеском клубу се на верност обавезао до јуна 2014.

"Нани је таленат у успону, невероватно је напредовао од доласка у клуб. Пресрећни смо што је потписао нови уговор и сигуран сам да ће у Манчестер јунајтеду имати дугу и успешну будућност", казао је тренер Манчестера Алекс Фергусон.

Нани је у Јунајтед дошао 2007. године из Спортинга из Лисабона, али је на почетку имао великих проблема да се уклопи у тим. У међувремену је, ипак, постао важан члан екипе.

"Играм са некима од најбољих фудбалера света и радујем се освајању нових трофеја са овим тимом", истакао је 23-годишњи Нани, који је са

Манчестер јунајтедом освојио две титуле првака Енглеске и Лигу шампиона.

Манчестер је на добром путу да ове сезоне и увећа ризницу трофеја, пошто је први на табели Премијер лиге са бодом предности над другопласираним Челсијем, док је у Лиги шампиона стигао до четвртфинала у коме ће му противник бити Бајерн из Минхена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи