Фламенго жели Роналдиња

Бразилски фудбалски клуб Фламенго озбиљно размишља о ангажовању Роналдиња, коме уговор са италијанским Миланом истиче на крају следеће сезоне, пише дневни лист Газета дело спорт.

Роналдињо је недавно изразио жељу да остане у Милану, али је казао и да би волео каријеру да заврши у домовини.  Како наводи италијански лист, Роналдињов менаџер и брат Роберто де Асис два пута се састао се челницима Фламенга.

Газета наводи и да од евентуалног трансфера неће бити ништа уколико Роналдињо буде позван да игра за Бразил на Светском првенству, јер ће му тада скочити цена и Фламенго неће моћи да је плати.  Уколико би прешао у Фламенго, Роналдињо би поново заиграо са колегом из националног тима Адријаном, који је својвремено играо за милански Интер.

Роналдињо је у Милан дошао у лето 2007. године из Барселоне, а за "росо-нере" до сада је одиграо 62 утакмице и постигао 22 гола.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи