Приведено 15 фудбалера и клупских званичника

Турска полиција је привела 15 играча и званичника неколико фудбалских клубова под сумњом да су умешани у скандал у вези са намештањем резултата утакмица, пренела је агенција Анадолија.

Међу приведенима се налазе некадашњи турски репрезентативац и помоћни тренер екипе Бујукшехир из Истанбула Ариф Ерден, као и голман тог клуба и повремени чувар мреже репрезентације Босне и Херцеговине Кенан Хасагић.

Међу умешанима у намештање резулата фудбалских мечева налазе се и играчи и челници Сиваспора и Кајзерија, као и друголигаша Конијаспора.

Фудбалска федерација Турске саопштила је да је истрага о корупцији у фудбалу покренута августа прошле године, пошто је полицији поднета званична пријава.

Турски званичници су навели да сарађују са немачким истражним органима који су прошлог лета покренули истрагу под сумњом да је намештено више од 200 утакмица у најмање 11 земаља Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи