Достанић мења Пижона

Ратко Достанић нови је тренер Фудбалског Клуба Црвена звезда. На ванредној седници Управног одбора, која је одржана данас, одлучено је да Достанић замени досадашњег тренера Владимира Петровића, са којим је споразумно раскинут уговор.

Званично саопштење ФК Црвена звезда:

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда је на ванредној седници одржаној у недељу 21. марта прихватио споразумни раскид уговора између клуба и шефа стручног штаба Владимира Петровића Пижона.

Управни одбор ФК Црвена звезда се захвалио Владимиру Петровићу на свему што је урадио у досадашњем делу сезоне као тренер нашег клуба.

Владимир Петровић је преузео тим прошле године у веома тешким условима за клуб и после 19 кола Јелен Суперлиге Црвена звезда је прва на табели. Сви успеси које смо постигли и које ћемо постићи имају и имаће печат четврте Звездине звезде.

Управни одбор ФК Црвена звезда и Владимир Петровић су констатовали да је у овом тренутку споразумни раскид сарадње најбоље решење за клуб и тим коме је потребна промена.

Управни одбор позива све Звездаше да остану чврсто уз свој клуб како бисмо на крају сезоне дошли до циљева које сви желимо.

Управни одбор ФК Црвена звезда је на предлог спортског директора, између више кандидата, једногласно за новог шефа стручног штаба изабрао Ратка Достанића, директора Омладинске школе. Ратко Достанић ће наставити да обавља функцију директора Омладинске школе до именовања новог. Према одлуци Управног одбора убудуће ће шеф струке имати и додатне ингеренције над Омладинском школом.

Број коментара 60

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи