Преокрет Реала

Фудбалери Реала из Мадрида савладали су на свом терену Спортинг из Хихона са 3:1 у утакмици 27. колу шпанског првенства, иако су гости први постигли погодак.

Реалу је то била девета узастопна победа у првенству и сада има три бода више од Барселоне, која сутра гостује код Сарагосе.

Спортинг је повео у 53. минуту поготком Давида Барала, али тај гол као да је "наљутио" фудбалере Реала.

Само два минута након примљеног гола, Мадриђани су изједначили преко Рафаела ван дер Варта који је искористио лошу интервенцију голмана Спортинга Хуана Пабла.

Нову радост својим навијачима фудбалери Реала приредили су већ у 57. минуту, када је Ћаби Алонсо био најсналажљивији после корнера и центаршута Хозеа Марије Гутија.

Стрелац трећег поготка за домаћу екипу у 68. минуту био је Фернандо Игуаин, који је прецизним ударцем савладао Пабла.

Раније данас, претпоследњи тим на табели Ваљадолид победио је у гостима шестопласирани Депортиво из Ла Коруње са 2:0. Голове за важну победу у борби за опстанак постигли су Алеман Наузет и Харис Међуњанин.

До важне победе у борби за опстанак дошао је и "фењераш" Херез, који је код куће био бољи од Тенерифа са 2:1, док су Атлетик Билбао и Хетафе одиграли 2:2.

У мечевима 27. кола првенства Шпаније у фудбалу вечерас су постигнути ови резултати:

Атлетик Билбао - Хетафе 2:2
Депортиво - Ваљадолид 0:2
Херес - Тенерифе 2:1
Реал Мадрид - Спортинг Хихон 3:1

Недеља:
Малага - Виљареал
Осасуна - Сантандер
Мајорка - Атлетико Мадрид
Валенсија - Алмерија
Сарагоса - Барслеона

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи