Трка се наставља

Утакмицама 19. кола овог викенда наставља се такмичење у Супер лиги Србије, водећа Црвена звезда гостује код Металца, а другопласирани Партизан дочекује Чукарички.

Црвено-бели ће у Крагујевцу покушати да забележе четврту узастопну победу у пролећном делу првенства. У прошлом колу изабраници Владимира Петровића победили су на свом терену Напредак са 2:1.

У доброј форми налази се и Металац, који је такође забележио све три победе у пролећном делу Супер лиге. Тим из Горњег Милановца, који своје мечеве игра као домаћин на стадиону у Крагујевцу, у прошлом колу савладао је Смедерево са 1:0.

Евентуални кикс Црвене звезде чекају играчи Партизана, који за "вечитим" ривалом заостају пет бодова.

У прве три пролећне утакмице, црно-бели су забележили две победе и један нерешен резултат, а у прошлом колу победили су Хајдук у Кули са 2:0.

Чукарички је, са друге стране, последњепласирана екипа на табели са само две победе. У прошлом колу "брђани" су у Новом Саду изгубили од Војводине са убедљивих 4:0.

Најпријатније изненађење шампионата, трећепласирани Спартак, у Суботици дочекује Јавор, који заузима седмо место. Суботичани су у прошлом колу савладали чацански Борац, док је Јавор био бољи од БСК-а из Борче.

Након убедљиве победе против Чукаричког, фудбалери Војводине сутра гостују код Смедерева, које је у прошлом колу остало без бодова у дуелу са екипом Металца.

У дуелу тимова којима предстоји борба за опстанак у Супер лиги, у Београду ће се састати БСК и кулски Хајдук, док ће Напредак у Крушевцу дочекати ОФК Београд.

Екипа Јагодине, која је у прошлом колу одиграла без голова против Младог радника, дочекаће Борац, а победа би јој увећала шансе за висок пласман на табели.

Београдски Рад, који је претпоследњи на табели, у потрази за важним бодовима у борби за опстанак, дочекаће Млади радник из Пожаревца.

У суботу 13 сати играју Јагодина и Борац, два сата касније почиње још пет утакмица 19. кола, а од 17 сати састају се Партизан и Чукарички.

Дуел између Рада и Младог радника је у недељу од 15 сати.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи