Лукић: Oн је стао на страну Партизана

Председник Црвене звезде Владан Лукић потврдио је да је почетком месеца имао оштар телефонски разговор са првим човеком ФСС Томиславом Карадџићем, кога је оптужио да је пристрастан и да се ставио на страну Партизана.

"Тачно је да сам 6. марта телефоном позвао Томислава Караџића после његових изјава 'да ће он да прода Црвену звезду'. Рекао сам му да држи даље своје руке од Звезде и да наш клуб није на продају. О начину трансформације Звезде одлучиће Влада Србије, а не члан

Скупштине Партизана и бивши председник тог клуба - Караџић", рекао је Лукић у писаној изјави и додао да му је Караџић поручио да ће "зажалити због позива".

Лукић је демантовао да је користио вулгарне изразе и псовке, али је навео да је разговор био "врло емотиван".

Председник црвено-белих казао је да Караџићева изјава да у српском фудбалу има још много проблема представља признање да први човек ФСС не ради свој посао како треба.

"Ми смо у Црвеној звезди убеђени да се као председник Савеза потпуно ставио на страну нашег највећег такмаца за титулу, да је његово понашање неприхватљиво и да превазилази навијачку страст према клубу који воли, за што бих могао да имам разумевања. Како другачије да тумачимо чињеницу да су после медијске хајке на Црвену звезду, која је настала после првог кола и неких тајних састанака, у наредна два кола против нашег клуба свирана два пенала", истакао је Лукић.

Лукић је рекао и да је за Караџића "свако такмичење у којој је Црвена звезда прва нерегуларно".

"Ту лежи основни проблем између Црвене звезде и Караџића. Зато се ми никада нећемо разумети, нити сложити. За нас је регуларна ова сезона, а за њега вероватно последње две у којима је његов клуб освајао дупле круне. Дакле, моје јавно питање Караџићу гласи - да ли

Црвена звезда сме да буде прва и освоји титулу првака државе", запитао се Лукић.

Он је додао да српски фудбал "није приватна фирма, која може да се купи и која има власника и газду". Лукић је додао и да се више неће бавити Караџићем, јер Црвену звезду у суботу очекује важна првенствена утакмица против Металца.

"Надам се да ће нам Караџић омогућити да имамо поштену утакмицу јер играмо против клуба чији је председник члан Извршног одбора

ФСС-а и члан управе Партизана", закључио је Лукић, алудирајући на Драгољуба Вукадиновића, председника Металца и члана управе црно-белих.

Црвена звезда тренутно има пет бодова предности у односу на другопласирани Партизан у Супер лиги.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи