Караџић: Лукић ме вређао

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић саопштио је да му је председник Црвене звезде Владан Лукић претио и вређао га, поручивши му да се не бави тим клубом и домаћим првенством, већ репрезентацијом.

"Тачно је да сам 6. марта послеподне добио позив на свој телефон са мени непознатог стабилног броја и да ми је председник Црвене звезде господин Владан Лукић изрекао низ увреда и претњи, вулгарним речником и псовкама", наводи се у Караџићевом саопштењу достављеном медијима.

Караџић је навео да је остао затечен, јер је ценио Лукића и нову управу Црвене звезде и њене резултате остварене у тешким, наслеђеним условима.

"Наводни повод због којег сам нападнут у телефонском разговору, према наступу господина Лукића, јесте Закон о спорту и приватизацији спортских клубова, иако ми је кроз обраћање било јасно да оптужбе имају сасвим другу димензију. Између осталог, Лукић ми је поручио да се не бавим Црвеном звездом и домаћим првенством, него репрезентацијом", истиче се у саопштењу.

Караџић је о разговору са Лукићем упознао Одбор за хитна питања, а делимично и Извршни одбор ФСС.

"Регуларност такмичења у домаћем фудбалу није питање које може да мимоиђе највише органе ФСС и никакве телефонске или било какве друге претње неће ме поколебати у намери да заједно искоренимо нерегуларности на терену и притиске по свлачионицама и службеним просторијама", поручио је Караџић.

Караџић, који је од септембра 2007. до октобра 2008. био председник Партизана, навео је и да ниједан клуб, нити појединац не могу да буду изнад ФСС-а.

Председник ФСС-а позвао је све учеснике фудбалских такмичења и службена лица да обавесте надлежне органе о евентуалним неправилностима на утакмицама у Србији.

Након 18 одиграних кола на првом месту у Супер лиги налази се Црвена звезда са 49 бодова, пет више од другопласираног Партизана.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи