Спартак победио у Чачку

Фудбалери Спартака из Суботице победили су у Чачку домаћи Борац са 2:1 у заосталој утакмици 18. кола Супер лиге и вратили се на треће место на табели српског првенства.

Оба гола за Спартак постигао је Војо Убипарип, који је противничку мрежу тресао у 45. и 73. минуту. Погодак за Борац постигао је Бобан Дмитровић у 89. минуту.

Спартак је у досадашњем току сезоне освојио 32 бода, два више од Војводине која је на четвртом месту. Водећа Црвена звезда далеко је испред са 49 бодова, док је другопласирани Партизан освојио 45. 

Борац је остао на 12. месту са 19 бодова.

Дуел Борца и Спартака требало је да се игра претходног викенда, али је одложен због неповољних временских услова.

У суботу од 15 часова у утакмицама 19. кола играју се мечеви Смедерево -Војводина, Металац - Црвена звезда, Напредак - ОФК Београд, Рад - Млади радник, БСК - Хајдук, Партизан - Чукарички, Јагодина - Борац и Спартак - Јавор.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи