"Краљеви" би Ешлија Кола

Шпански фудбалски прволигаш Реал Мадрид заинтересован је за првотимца енглеског Челсија Ешлија Кола, објавио је дневни лист "Марка".

Новинар "Марке" тврди да су челници "краљевског" клуба изузетно заинтересовани за услуге 29. годишњег дефанзивца, иако он због фрактуре чланка леве ноге не игра од 10. фебруара.

Управа Реал Мадрида, како се наводи, након елиминације екипе у осмини финала Лиге шампиона од француског Лиона, жели да појача одбрамбену линију тима, а први на листи појачања је дефанзивац Челсија.

Кол има уговор са Челсијем до 2013. године и његова вредност на фудбалском тржишту износи око 27 милиона евра.

Реал Мадрид је, тврди новинар "Марке", осим за Кола, заинтересован да од дефанзиваца ангажује француског интернационалца из Манчестер Јунајтеда Патрика Евру и српског репрезентативца, члана римског Лација Александра Коларова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи