Неста оперисан

Првотимац Милана Алесандро Неста оперисан је данас у једној клиници у Риму, а лекари су након тога саопштили да повреда колена није озбиљна колико је изглеало и да ће се бек "росо-нера" вратити на терен пре краја сезоне.

Прошле седмице, Неста је рекао да ће због повреде и операције највероватније пропустити остатак сезоне, али се у данашњем саопштењу Милана наводи да се његов повратак на терен очекује за месец дана.

После јучерашње победе против Кијева од 1:0, Милан је дошао на само један бод заостатака за водећим Интером, па у финиш националног првенства улази са добрим шансама да освоји титулу.

Због тога је тренер Милана Бразилац Леонардо имао доста разлога за задовољство када је сазнао да ће имати Несту у тиму када се буде одлучивало о титули.

"Неста је један од кључних играча у екипи и надам се да ће се што пре вратити, јер ће нам његово искуство и квалтет бити драгоцени у последњим колима", рекао је Леонардо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи