Калдерон: Перес је опседнут Рунијем

Доскорашњи председник мадридског Реала Рамон Калдерон тврди да је његов наследник Флорентинио Перес "опседнут" Вејном Рунијем и да зна да би урадио све да њега и Жозеа Муриња доведе на Сантијаго Бернабеу.

"Када сте на челу највећег светског клуба, увек имате обавезу да доведете најбоље фудбалере света. Могу, међутим, да претпоставим да Манчестер Јунајтед никада не би пристао да се одрекне таквог играча", рекао је Калдерон.

Бивши први човек "краљевског клуба" додао је и да би Перес пре него било шта почне да ради у вези с тим, у џепу морао да има најмање 80 милиона фунти.

"Можда би чак и то било мало да се доведе играч какав је Руни. Могуће је да би за то било потребно читавих 100 милиона, а да будем искрен, нисам сигуран да ли би Реал у овом тренутку то могао да обезбеди", рекао је Калдерон.

Реал је прошлог лета потрошио 250 милиона евра на довођење звезда какве су Кристијано Роналдо, Кака и Ћаби Алонсо, али је упркос томе шести пут заредом елиминисан већ у осмини финала Лиге шампиона.

Према речима Калдерона, Перес је направо грешку што је, као и за време свог првог мандата, желео да покупује све најбоље фудбалере.

"Довођење Роналда је био добар потез, али није било потребно гомилати толико звезда. Идеја је била да се освоје сва такмичења у којима клуб игра, али је Реал већ испао из националног купа и Лиге шампиона. Тако је само потврђено правило да се титуле не купују новцем, јер и када у екипи имате велики број изваредних играча, не значи да имате добар тм", рекао је Калдерон.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи