Винисијус отказао пут у Париз, Родрију се смеши Златна лопта

Реал Мадрид је отказао путовање целе своје експедиције, укључујући Винисијуса Жуниора, на церемонију доделе Златне лопте која се одржава у Паризу, што сугерише да Бразилац неће бити добитник престижне награде.

Церемонија доделе Златне лопте "Франс фудбала" за сезону 2023/24. биће одржана у париском позоришту "Шатле" са почетком у 20.45 часова.

Авион који је резервисао Реал Мадрид требало је да полети са аеродрома "Адолфо Суарез де Барахас" у 15.00 часова , али је "краљевски клуб", с обзиром на информације које су добили из Париза, отказао експедицију у којој је учествовало 50 људи.

Претпоставља се да је руководство клуба сазнало да Винисијус неће добити Златну лопту, због чега неће бити Реалових представника у главном граду Француске.

Реал Мадрид је имао чак једанаест номинација за награде које додељује "Франс фудбал"

За Златну лопту су, поред изразитог фаворита Винисијуса, били номиновани Џуд Белингем, Федерико Валверде, Тони Крос, Винисијус, Дани Карвахал, Килијан Мбапе и Антонио Ридигер. 

Анчелоти се нашао међу кандидатима за најбољег тренера, а Арда Гулер за најбољег младог фудбалера. За звање најбољег голмана сезоне конкурисао је Андреј Луњин.

Највеће шансе за освајање Златне лопте сада има везни играч Манчестер ситија Родри, који се већ налази у Паризу. 

Родри се опоравља од тешке повреде колена, а могао би да постане први Шпанац који је проглашен за најбољег играча године још од Луиса Суареза 1960.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи