Де Брујне: Француска је била боља, разочаран сам игром свог тима

Капитен фудбалске репрезентације Белгије Кевин де Брујне изјавио је да разочаран игром свог тима на мечу против Француске у другом колу групе А2 Лиге нација, преносе белгијски медији.

Фудбалери Белгије поражени су синоћ у Лиону од селекције Француске резултатом 2:0.

"Француска је била боља, нема ту шта да се дода. Играли смо са шест фудбалера у одбрани. Морали смо да одиграмо боље у другом полувремену. Неки играчи нису одрадили оно што је био њихов задатак. Рекао сам у свлачионици шта морамо да поправимо. Морамо да играмо на највишем нивоу", рекао је Брујне.

Рекао је да може да прихвати да екипа игра лошије у односу на 2018. годину.

"Ако не можеш да играш против најбољих, онда ниси довољно добар. Мораш да даш све од себе на терену, а неки играчи то нису урадили. Могу ја да прихватим да ми нисмо толико добри као Французи. Али остале ствари су неприхватљиве. Могу да прихватим и да нисмо добри као 2018. године. Нећу сад да плачем. Имам 33 године и то више не радим", додао је Де Брујне, који је за репрезентацију Белгије одиграо 107 утакмица и постигао је 30 голова.

Фудбалска репрезентација Белгије се налази на трећем месту на табели групе А2 ЛН са три бода, а у наредном колу гостоваће Италији.

 

уторак, 10. септембар 2024.
18° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару