Читај ми!

Бергвајн: Куман ме није позвао да чује моју страну приче

Холандски фудбалер Стивен Бергвајн изјавио је да га селектор Роналд Куман није позвао, већ да је за изостанак из тима сазнао преко медија.

Селектор фудбалске репрезентације Холандије Роналд Куман саопштио је да Стивен Бергвајн више неће играти за национални тим ове земље, након што је одлучио да каријеру настави у Саудијској Арабији.

"Не желим ни ја више да играм под Куманом. Да је био посвећен свом послу, ваљда би прво мене звао, а не да о томе слушам на ТВ-у. Имали смо многе лепе тренутке, али сада сам разочаран", изјавио је Бергвајн за холандски Телеграф.

Холандски фудбалер је рекао да је стоји иза своје одлуке и да је срећан због ње.

"Могао је бар да ме позове па да чује моју страну приче. Како можеш да кажеш такве ствари, а да ниси ни разговарао са мном? Истина је да имам 26 година, али шта то значи, да овакве одлуке можеш да доносиш тек кад су ти 32? Напредујем на сваки начин, стојим иза своје одлуке и срећан сам због ње", поручио је нови фудбалер Ал Итихада.

Бергвајн је додао да неће играти за Холандију док је Куман селектор, али да није завршио репрезентативну каријеру.

"Играње за репрезентацију сам увек сматрао као част, али док је садашњи селектор ту не желим да будем део тима. Завршио сам са неким ко ме намерно тако представља у медијима. Али ко зна ко ће бити селектор у будућности, та врата не затварам", закључио је Бергвајн.

Он је за репрезентацију Холандије наступио на 35 утакмица и постигао је осам голова, играо је на овогодишњем Европском првенству у Немачкој.

Холандија ће у суботу у Ајндховену дочекати БиХ у првом колу Лиге нација, а у уторак ће играти са Немачком.

петак, 06. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару