Читај ми!

Дуелом ИМТ-а и Радничког почиње седмо коло Суперлиге, враћају се Звезда, Партизан и ТСЦ

Дуелом ИМТ-а и нишког Радничког, који је на програму вечерас од 18.30 на Стадиону "Лагатор" у Лозници, почиње седмо коло Суперлиге Србије. Након одложених мечева и обавеза у европским квалификацијама, поново ће на суперлигашке терене фудбалери Црвене звезде, Партизана и ТСЦ-а.

Дуелом ИМТ-а и Радничког почиње седмо коло Суперлиге, враћају се Звезда, Партизан и ТСЦ Дуелом ИМТ-а и Радничког почиње седмо коло Суперлиге, враћају се Звезда, Партизан и ТСЦ

Осим ИМТ-а и Радничког, вечерас од 20.30 на Бановом брду играју Чукарички и Текстилац.

У суботу су на програму три утакмице седмог кола Суперлиге. Нови Пазар од 17.00 дочекује Јединство, Напредак ће од 20.30 бити домаћин ОФК Београду, али у Лазаревцу, док у 20.30 почиње дуел Железничара из Панчева и суботичког Спартака.

У недељу ће на суперлигашке терене поново фудбалери Црвене звезде, Партизана и ТСЦ-а. Црвено-бели су због обавеза у квалификацијама за Лигу шампиона, које су успешно окончали, одложили меч шестог кола против ТСЦ-а, док су црно-бели били слободни чак два викенда заредом. Одложили су утакмице против Радничког из Ниша и Спартака, што им није много помогло у европским квалификацијама.

Звезда ће другог дана викенда од 19.00 часова гостовати у Нишу, док Партизан два сата касније дочекује Војводину у Хумској.

Осим вечитих ривала, на терен ће у недељу од 19.00 и трећи "Европљанин". ТСЦ у Бачкој Тополи дочекује Младост из Лучана, која је са Ненадом Лалатовићем на клупи нанизала два тријумфа у Суперлиги.

Сивић и Кртолица дебитују на новом послу

У односу на претходно коло шампионата Србије, чак два тима имају нове тренере, који ће овог викенда дебитовати на новом послу.

Томислав Сивић је на клупи Новог Пазара наследио Николу Трајковића, који је смењен након серије лоших резултата. Пазарци су у претходном колу поражени од Текстилца резултатом 2:1. Тренутно се налазе на претпоследњем месту на табели са четири освојена бода из пет утакмица.

У дерби дуел са Партизаном Војводина улази под вођством Немање Кртолице, пошто су се Новосађани у уторак разишли са Божидаром Бандовићем.

Војводина је у првих пет суперлигашких утакмица уписала само четири бода и налази се при дну табеле. У квалификацијама за Лигу Европе "лале" је елиминисао Ајакс, али је много више заболео неуспех у двомечу са Марибором, после којег је и Лига конференције остала само сан.

Суперлига Србије, седмо коло:

Петак:
ИМТ - Раднички Ниш 18.30
Чукарички - Текстилац 20.30

Субота:
Нови Пазар - Јединство 17.00
Напредак - ОФК Београд 20.30
Железничар - Спартак 20.30

Недеља:
ТСЦ - Младост 19.00
Раднички 1923 - Црвена звезда 19.00
Партизан - Војводина 21.05

петак, 30. август 2024.
28° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару