Читај ми!

Глазер: Спремамо се за нову дуплу круну и још бољу Звезду у Европи

Голман Црвене звезде Омри Глазер рекао је за званични сајт клуба да се екипа припрема за нову дуплу круну и још бољи наступ у Европи.

Црвена звезда је коло пре краја освојила Летњи куп који се одржава у Санкт Петербургу. Црвено-бели су у првом колу савладали Сочи 2:0, а у уторак су били бољи од Зенита са 2:1.

Глазер је рекао да се тренутно опоравља од лакше повреде задобијене на утакмицама репрезентације.

"Све протиче добро, али имам малу повреду коју носим са последње утакмице из репрезентације. Радим на опоравку и лаганије тренерам са тренерима голмана, као и кондиционим тренерима. Мислим да ће за два дана бити све у реду, те да ћу моћи да браним на утакмицама. Данас је стварно било лоше време, кишовито, али волим да тренирам у таквим условима, голман сам. Не волим кад сам тренирам у теретани, одвојено од саиграча, тако да бих радије био и по снегу на терену ", почео је Глазер.

Говорио је и о односу међу голманима у клубу.

"Ми голмани се држимо заједно и функционишемо као мини тим. Све време разговарамо и желим да им пренесем искуство. Трудим се да им на личном примеру све покажем и објасним, а они добро радује, слушају и напредују. Сјајни су момци и биће одлични голмани. Морам да похвалим и тренере голмана, јер заиста уживам у раду са Гашићем и Супићем који су већ дуго у Звезди и сјајни су стручњаци", додао је Глазер.

Сматра да добра атмосфера влада у читавој екипи.

"Сви су ми недостајали на паузи, јер заиста сам овде упознао фантастичне људе и атмосфера у екипи је невероватна. Гурамо једни друге и желимо да будемо што бољи. Недостајали су ми и навијачи и утакмице, али првенство почиње за две недеље, тако да се радујем томе", наставио је израелски голман.

Прокоментарисао је и мечеве против Сочија и Младости које је посматрао са трибина.

"Против Младости су на терену били млађи играчи, и утисак је био да су биле мало "тешке" ноге. Против Сочија је на терен изашла прва постава и заиста је била сјајна утакмица у којој смо непрестано стварали прилике. Стручни штаб инсиситра на томе да играмо офанзиван фудбал и то се видело на терену. Сачували смо и мрежу, а за мене као голмана је то веома битно. Желим да тако буде и кад почне шампионат", изјавио је Глазер.

Говорио је и о томе како су га навијачи прихватили, као и о амбицијама за следећу сезону.

"Навијачи су ме од првог дана прихватили на најбољи могући начин. Мислим да сам им то вратио на терену и заиста се у Звезди осећам као код куће. Мојој супрузи, као и мени изузетно прија Београд, што је веома битно. Што се амбиција тиче, желимо да освојимо нову дуплу круну, као што је то Звезда чинила претходних година. Желим и да се пласирамо у Лиге шампиона, мислим да је то битно и за српски фудбал. То је заправо наша прва мисија, јер плеј-оф за Лигу шампиона нас очекује крајем августа", подвукао је Глазер.

Звезда ће у петак у последњем колу Летњег купа играти против Таљареса.

четвртак, 11. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару