Читај ми!

Марковић: Важно је што играмо са јаким екипама попут ЦСКА и Динама из Москве

Фудбалери Партизана су отпутовали на други део припрема у Москву, а тим црно-белих је изразио велика очекивања и задовољство на предстојећим припремама. Капитен фудбалера Партизана Светозар Марковић истакао да очекије велику подршку навијача, а Бибарс Натхо очекује напоран рад и добре утакмице на турниру у Москви.

Капитен црбо-белих Светозар Марковић истакао да је ово врхунац припрема пред предстојећу сезону и Лигу шампиома.

“После напорних тренинга, који смо имали у Београду и Словенији, почиње део где ћемо моћи да спроведемо све оно што смо радили у претходних неколико недеља. Важно је што играмо са јаким екипама попут ЦСКА и Динама из Москве, јер нам је то идеална припрема за квалификације за Лигу шампиона.“ , изјавио је Светозар Марковић.

"Црно-бели" ће од првог до 10. јула учествовати на "Братском купу" у Москви, а Марковић је изразио очекивање да ће тим имати велику подршку навијача..

"Чуо сам да ће сам 'Братски куп' бити сјајно организован и радујем се великом броју навијача из наше земље, региона и Русије", рекао је Марковић, преноси званични сајт Партизана.

Фудбалер Партизана Бибарс Натхо изјавио је да очекује добар турнир у Русији.

"За нас је веома важно да играмо против добрих тимова, јер за мање од двадесет дана нам почиње лига, а затим и европска такмичења. Потребна нам је добра припрема! Напорно тренирамо, али су нам потребне и добре утакмице, да видимо где смо, да имамо минутажу у утакмицама. За мене лично је веома лепо што ћу се вратити у град у коме сам живео четири године, где је и мој син рођен и наравно да играм против свог бившег клуба. Надам се да ће то бити 10 лепих дана, уз добар фудбал и добре утакмице за нас из којих ћемо изаћи јачи и спемни за сезону која нам предстоји", рекао је Натхо.

Тренер Партизана Александар Станојевић је у Москву повео 24 играча и три голмана.

На списку су: Александар Јовановић, Немања Стевановић, Милош Крунић, Никола Антић, Марко Живковић, Светозар Марковић, Нејтан де Медина, Нихад Мујакић, Бојан Ковачевић, Никола Симић, Александар Филиповић, Александар Шћекић, Кервин Аријага, Матеја Стјепановиц, Леонард Овусу, Гох Јунг Џун, Алекса Јанковић, Немања Трифуновић, Ибрахим Зубаиру, Бибарс Натхо, Гајас Захид, Ксандер Северина, Алдо Калулу, Немања Николић, Матеус Салдања, Ђорђе Јовановић и Самед Баждар.

На "Братском купу" у организацији Динама из Москве учествоваће још ЦСКА из Москве, Партизан и ОФК Београд.

Принцип такмичења на турниру је такав да клубови из Београда играју против московских и сакупљају бодове за свој град. Партизан ће трећег јула играти против Динама, док ће "црно-бели" четири дана касније одморити снаге против ЦСКА.

Победом ће тимови донети три бода свом граду, а у случају нерешеног резултата, приступиће се извођењу пенала после чега ће победник освојити два бода, а поражени само један.

уторак, 02. јул 2024.
° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару