Читај ми!

Тухел: Сви смо срећни због пласмана у полуфинале Лиге шампиона

Тренер фудбалера Бајерна Томас Тухел изјавио је да је његова екипа имала фантастичан тимски учинак на мечу против Арсенала и истакао да је срећан због пласмана минхенског клуба у полуфинале Лиге шампиона, преносе немачки медији.

Фудбалери Бајерна пласирали су се у полуфинале ЛШ, пошто су у Минхену у реванш мечу четвртфинала победили Арсенал резултатом 1:0. Једини гол за Бајерн постигао је Џошуа Кимих у 64. минуту.

У првом мечу четвртфинала ЛШ одиграном прошле недеље у Лондону резултат је био нерешен - 2:2.

"Имали смо фантастичан тимски учинак, мало среће и стигли смо до полуфинала. Сви смо срећни, ја сам срећан како због мог штаба тако и због моје екипе. Помало је необично у нашој тренутно ситуацији избацити оваквог ривала, што је велико признање свима нама", изјавио је Тухел.

Менаџер Арсенала Микел Артета је изјавио да је разочаран елиминацијом из ЛШ.

"Не могу да нађем праве речи да утешим играче, нисам их имао у свлачионици. У овом двомечу нијансе су одлучиле, искуство које Бајерн има било је изузетно битно. У овом мечу није било простора за грешке", рекао је Артета.

Фудбалери Бајерна ће у полуфиналу ЛШ играти против Реала. У другом полуфиналу ЛШ састаће се Пари Сен Жермен и Борусија Дортмунд.

среда, 01. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво