Читај ми!

Дуљај: Честитам Напретку на победи, изгубили смо три бода, али се не предајемо

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај честитао је екипи Напретка на победи у 25. колу Суперлиге Србије и истакао да се "црно-бели" неће предати у борби за титулу у домаћем шампионату.

Фудбалери Партизана поражени су на свом терену од екипе Напретка резултатом 1:0.

"Честитам Напретку на победи, борили су се. Имали смо шансе, али, на крају то нико не рачуна, јер се гледа само резултат. Данас смо изгубили три бода... Ја играчима не могу да кажем да нису хтели, једноставно, имали смо те неке прилике где смо могли да постигнемо гол, али опет, изгубили смо изузетно три важна бода на нашем терену", рекао је Дуљај на конференцији за медије после меча са Напретком.

Дуљај је на конференцији за медије рекао да не жели да коментарише суђење на мечу са Напретком.

"Да ли смо играли добро? Нисмо. Шансе смо стварали... Веома је тешко када у екипи имате играче који су играли под ињекцијама. Нисмо имали клупу... Матеус Салдања није био ту, Ксандер Северина је искључен на прошлој утакмици, али то не умањује победу Напретка", додао је Дуљај.

Салдања је због повреде пропустио дуел са Напретком.

"Он је играч, који нам је доста неопходан. То се примећује најбоље по утакмицама. Самед Баждар је данас био његова замена, он је млад играч, треба доста простора за њега, никада му нећу замерити. На њему је да ради, али он је други играч, и Салдања би ове ситуације лакше решавао. У принципу, када се све сабере и одузме, изгубљена су три бода", истакао је тренер Партизана.

Пораз тешко пао "црно-белима"

Дуљај је навео да је пораз тешко пао играчима Партизана.

"Играчима је тешко пао пораз због многих ствари... Гледамо у своје двориште, они знају да имају моју апсолутну подршку. Знамо да ћемо само заједно морати да изађемо још јачи. И оно што је изузетно важно, ми се уопште не предајемо, нити ћемо се предати", рекао је Дуљај.

Тренер Партизана је након тога поновио да не жели да коментарише суђење.

"Кад вас неко погледа у очи, видите одмах да то није искрено, али суђење нећу да коментаришем. Њему на образ", додао је тренер "црно-белих".

Партизан је задржао прво место на табели СЛС са 60 бодова, док је Црвена звезда друга са 59. 

"На нама је да радимо, имамо већ нову утакмицу у недељу. Тако да притисак нека буде сада на другима. Ја сам рекао да моја екипа нема притисак резултата. Они часно, поштено одрађују све оно што захтева фер-плеј", навео је Дуљај.

Дуљај је истакао да су повреде и изостанци играча велики проблем ове сезоне за "црно-беле".

"Салдања је прошлу утакмицу играо повређен, Захид је играо повређен, Северина добио два жута, тако да данас није могао да нам помогне. Сигурно је да би један такав играч донео још већу пробојност у другом полувремену, још већу свежину. Опет да кажем, то уопште не умањује победу Напретка, који су данас били изузетно борбени. Ја њима што се тога тиче не могу ништа да кажем, само честитке на освојена три бода", закључио је Дуљај.

Партизан ће у недељу гостовати екипи Младости у Лучанима у 26. колу СЛС. 

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије