Читај ми!

Ретклиф: Одлука о Гринвуду на крају сезоне

Власник деоница Манчестер јуњатеда Сер Џим Ретклиф изјавио је да ће клуб одлуку о будућности Мејсона Гринвуда донети на крају сезоне, преноси Би-Би-Си.

Енгелски фудбалер је 2022. године оптужен за покушај силовања и физичког напада, због чега је био у затвору осам месеци.

Септембра 2023. године Манчестер јунајтед је Гринвуда послао на позајмицу у Хетафе.

"То је врло јасно. Још увек нисмо донели никакву одлуку. Он је на позајмици, али није једини. Имамо једног или два фудбалера за које морамо да донесемо одлуке, тако ћемо и поступити. Процес ће бити овакав: уважићемо чињенице, не буру јавности, и онда ћемо покушати да донесемо исправну одлуку на основу вредности везаних за то да ли је добар момак, или не, и одговорити на то да ли ће моћи да поносно игра за Манчестер јунајтед, да ли ће он бити комфоран са тим, али и навијачи такође", истакао је Ретклиф.

Фудбалска асоцијација Енглеске одобрила је прошле недеље предложену понуду британског милијардера Џима Ретклифа о куповини 25 одсто удела у Манчестер јунајтеду. Ретклиф је у децембру прошле године постигао договор о куповини 25 одсто удела клуба са Олд Трафорда за око 1,3 милијарди долара.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије