Читај ми!

Још два дана трају пријаве за улазнице за мечеве "орлова" на Европском првенству

Фудбалски савез Србије још једном подсетио је навијаче фудбалске репрезентације како могу да поруче улазнице за мечеве националног тима на Европском првенству, против Енглеске, Данске и Словеније.

Репрезентација Србије играће први пут од осамостаљења на Европском првенству које се одржава у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године, а жребом у Хамбургу одлучено је да се "орлови" такмиче у групи Ц са Енглеском, Данском и Словенијом.

Србија игра своје утакмице 16. јуна у Гелзенкирхену против Енглеске, 20. јуна у Минхену против Словеније и 25. јуна у Минхену против Данске.

Продаја улазница почела је 4. децембра у 14,00 и трајаће до 12. децембра у 14,00. Ко у том термину не аплицира – највероватније неће моћи накнадно да набави улазнице.

Продаја улазница обављаће се искључиво преко Уефиног сајта на адреси https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ што значи да ФСС неће вршити продају карата за Евро 2024.

Дистрибуција карата које ће бити искључиво у електронском формату вршиће се преко апликације UEFA Tickets, коју ће сваки носилац улазнице морати да инсталира на свом телефону.

У јануару 2024. године Уефа шаље мејлове са детаљима за плаћање, након плаћања, добија се потврда о плаћању, а улазнице ће на UEFA Tickets апликацију бити дистрибуиране у мају и јуну 2024. године. QR код на улазницама ће се појавити око 3 часа пред утакмицу.

Сваки купац улазница биће обавештен путем е-поште да преузме апликацију UEFA Tickets и прихвати услове и одредбе пре него што приступи својим улазницама.

Аплицирање ће бити могуће за све утакмице на турниру, а преко једног налога могуће је аплицирати за највише 4 улазнице по утакмици.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво