Читај ми!

Игор Матић: Најважније је да је Војин Серафимовић добро

Тренер фудбалера Чукаричког Игор Матић пружио је подршку младом играчу београдског клуба Војину Серафимовићу, који се повредио на јучерашњем мечу 13. кола Суперлиге Србије са екипом Војводине.

Серафимовић и играч Војводине Норман Кемпбел су се сударили главама у финишу првог полувремена, а млади фудбалер Чукаричког је превезен у Ургентни центар.

"После меча против Војводине, најважније је да је мали Серафимовић добро. После сцене која се догодила, све време нам је у главама било то што се догодило крајем првог полувремена. Пуна подршка за тог дивног момка, који је бисер српског фудбала и омладински репрезентативац, пред њим је сјајна каријера. Најважније је у овом тренутку да он буде добро, а кад се врати на терен сигуран сам да ће још јаче и боље радити и да ће његова каријера ићи само узлазном путањом", рекао је Матић, преноси званични сајт Чукаричког.

Утакмица између Чукаричког и Војводине на крају је завршена без победника, 2:2.

"Била је добра утакмица, али не и толико квалитетна. Виђено је можда више контакта и дуела, агресиван је био меч. Имали смо заиста много пехова, посебно због чињенице да смо тек два дана пре овог меча завршили утакмицу у Фиренци. Дефинитивно нас мечеви у Европи психички и физички много троше и кад је тако онда нас хендикепи дотуку. Врањеш се повредио на загревању, па је Алекса Јанковић изашао из игре због повреде задње ложе, потом и Серафимовић после страшног судара са Кемпбелом. Начинили смо три принудне измене, једну пре почетка утакмице, потом две у првом полувремену", додао је тренер Чукаричког.

Матић је истакао да је задовољан због чињенице да се Чукарички није предавао после раног вођства Војводине од 2:0.

"Наставили смо да се трудимо, да нападамо, на крају смо поред све потрошње у Европи, награђени за карактер који смо показали. Нерешен исход је реалан. Никад нисам задовољан бодом, али с обзиром на то против кога смо играли и шта се све дешавало током утакмице, па и пре самог меча, уз вођство Новосађана од 2:0, ипак морам да буде задовољан", додао је Матић.

Чукарички је на меч против Војводине ушао са петорицом "бонус" играча.

"Имамо много младу екипу, у последњој линији играо је Серафимовић, момак који је 2005. годиште, уз њега Суботић, 2003. годиште, и годину дана старији Роган. Били смо без Врањеша, Стевановића, двојице много битних играча. Кад не искористиш шансе, казна стиже, то је нормално, посебно против квалитететног ривала као што је Војводина. Верујем да ће у будућности бити све боље и боље", закључио Матић.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару