Читај ми!

РТС из Будимпеште: Фудбалери Србије стигли у "Хилтон", "орлови" пред испитом генерације

Фудбалска репрезентација Србије стигла је у Будимпешту где је чека меч групе Г квалификација за ЕП 2024. против домаћина Мађарске. Новинари РТС-а Немања Матић и Душан Албијанић извештавају из Будимпеште о атмосфери пред меч.

Делегација наше репрезентације је стигла у Будимпешту и смештена је у хотел "Хилтон". Испред смештаја су неке од наших највећих звезда дочекали фанови, тражећи аутограме и сликање.

Фудбалска репрезентација Србије допутовала је у Будимпешту, према речима селектора Драгана Стојковића, у један од најлепших европских градова. Биће ово прави испит генерације и прилика да Србија управо победом потврди пласман на Европско првенство наредне године у Немачкој.

Стојковић је на конференцијама за штампу предходних дана наглашао да у Будимпешту доводи ратнике, са јасним циљем да ће нашу репрезентацију одвести на толико очекивано Европско првенство после више од две деценије.

Оно што је свакако најважније јесте да Србија у оптицају има само два нападача, у питању су Александар Митровић и Петар Ратков.

Наш тим играће без Душана Влаховића на овом сусрету, али и против репрезентације Црне Горе. Међутим, репрезентативци су усредсређени искључиво на овај дуел против селекције Мађарске, који почиње сутра од 20.45 уз директан пренос на Првом програму РТС.

Наравно, неће бити ни Михајла Ристића, који због повреде није допутовао са нашим најбољим играчима. У сваком случају, јако битна утакмица за нашу репрезентацију, уз директан пренос на нашем првом програму сутра од 20.45.

У претходна четири међусобна меча, Мађари су остварили две победе. Једна победа наше репрезентације била је управо овде на "Пушкаш арени" резултатом 1:0, али у пријатељској утакмици. Ово је права прилика и да се реванширамо Мађарима за пораз пре месец дана у нашој престоници. И морамо да кажемо да ће бити више од 70.000 гледалаца. А међу њима, наравно, и наши навијачи. Очекује се да ће бити око 5.000 симпатизера репрезентације Србије.

Делегација наше репрезентације је стигла у Будимпешту и смештена је у хотел "Хилтон". Испред хотела су неке од наших највећих звезда дочекали фанови, тражећи аутограме и сликање.

четвртак, 13. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије