Читај ми!

Илија Столица нови тренер словачког Тренчина

Српски стручњак Илија Столица нови је тренер словачког Тренчина, саопштено је на сајту клуба.

Столица (44) је са челницима Тренчина потписао уговор до јуна 2025. године, а на промоцији је рекао да му је част што је дошао у клуб.

"Велика ми је част што сам постао тренер Тренчина. Дуго пратим клуб и свидео ми се још док сам радио у Партизану. Имао сам прилику да испратим реванш против Стеауе лета 2015, кад је румунски клуб добио први меч 2:0, да би у реваншу Тренчин анулирао предност екипе из Букурешта после само 20-ак минута. Био сам очаран учинком тог састава. Изненадило ме је колико је храбар и посвећен", рекао је Столица на промоцији.

Столица ће у клубу имати и српске играче. У питању су Филип Баиновић, Његош Купусовић, Лазар Стоисављевић и Страхиња Керкез.

"Знам да је клуб имао потешкоћа минулих година, добро сам упознат са ситуацијом, али ми је драго што сам у прилици да клубу донесем нову енергију. То сам мене представља изазов", закључио је Столица.

Осим Партизана, у досадашњој тренерској каријери Столица је са клупе водио и љубљанску Олимпију, Вождовац и Војводину, а био је и селектор младе репрезентације Србије.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво