Тријумф на Азијским играма, императив за Јужну Кореју и – Тотенхем

Звезда Тотенхема Хјонг Мин Сон упозорен је да ће, уколико не одведе фудбалску репрезентацију Јужне Кореје до титуле на Азијским играма, морати да служи војни рок у трајању од 21 месеца.

Сон је пропустио последње две утакмице у енглеској Премијер лиги због турнира у Индонезији, где је тренутно Јужна Кореја дошла до полуфинала на путу ка одбрани злата, које је императив за све у његовој земљи.

Азијске игре су за играче до 23 године, уз тројицу бонуса преко – што је Сон у Кореји, и уколико не освоји злато могао би да у својој земљи крене у војску до следеће године.

Јужна Кореја је у групи завршила иза Малезије са шест бодова (две победе и пораз), а потом је избацила Иран (2:0) и Узбекистан после продужетака (4:3).

У полуфиналу чека бољег из дуела Сирије и Вијетнама, док у другом делу Јапан игра са победником утакмице између Северне Кореје и Уједињених Арапских Емирата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи