Партизан савладао Мачву након преокрета

Фудбалери Партизана савладали су екипу Мачве у Шапцу са 3:1 у оквиру шестог кола Суперлиге Србије.

Партизан и Мачва одиграли су два потпуно различита полувремена у Шапцу.

Први део утакмице потпуно је припао домаћој екипи, која је играла знатно конкретније и опасније, па је тако успела да стигне до већег броја шанси и поготка у првих 45. минута. 

У 36. минуту Гаврић је изборио пенал, који је промашио, али му се лопта одбила, па ју је спровео лако до гола.

Ипак у другом делу утакмице Мачвина игра се потпуно распала, док је са друге стране Партизан извршио пар измена и заиграо боље.

Црно-бели су постигли три гола у других 45 минута, први је дело Николића главом у 66. минуту, 13 минута касније преокрет доноси Пантић из прекида, док је тачку на меч ставио Рикардо у 87. након јако лоше реакције голмана Мачве.

Партизан је након шест одиграних утакмица уписао 10 бодова, док Мачва има три мање.

Овако је протекао меч: 

21.17 – Крај меча, победа Партизана од 3:1.

21.13 – ГООЛ! Партизан долази и до трећег гола, Рикардо је стрелац. Нападач Партизана је успео да заломи противника, шутира право у голмана Мачве, који је веома лоше реаговао, па лопта завршава у мрежи. 

21.08 – ГООЛ! Партизан за само 13 минута долази до преокрета, Пантић је стрелац. Одлично је извео слободан ударац Пантић, лопта је закачила некога у живом зиду и савладала голмана домаће екипе.

20.55 – ГООЛ! Партизан у 66. минуту долази до изједначења, стрелац је Николић. Ивановић је одлично центрирао ка Николићу, који главом постиже гол.

20.32 – Настављен је меч у Шапцу...

20.16 – Крај првог полувремена, Мачва након 45 минута води са 1:0 против Партизана.

20.13 – Партизан је у надокнади првог полувремена пропустио најбољу шансу на мечу, Закарић је шутирао главом, након одбране голмана лопта се одбила до Николића, који је са пар метара шаље преко гола Мачве.

20.04 – ГООЛ! Мачва води са 1:0 од 36. минута Гаврић је стрелац. Прво је Гаврићу пенал одбранио Кљајић, али се лопта одбила до фудбалера Мачве који је имао "поправни" и затресао мрежу.

20.03 – Пенал за Мачву у 35. минуту. Гаврић је пао након старта Шћекића, а судија Ђорђић досуђује једанаестерац.

20.01 – Најбољу прилику на мечу пропушта Мачва у 34. минуту. Адамовић је прошао по десној страни, убацио лопту по земљи у шеснаестерац, тамо шутирао Гаврић, а Кљајић одлично одбранио тај ударац на гол линији.

19.30 – Почео је меч.

19.00 – Познати су састави обе екипе:

Партизан: Кљајић, Енаке, Милетић, Марковић, Урошевић, Косовић, Шћекић, Пантић, Закарић, Николић, Ивановић.

Мачва: Пулетић, Адамовић, Гаврић, Гемовић, Ивић, Јовановић, Лазаревић, Марић, Пејовић, Ристивојевић, Шушњар.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи