Звезда на "крову", Младост долази у Хумску

Фудбалери Црвене звезде и Партизана, након што су успешно пребродили задатак на евро-сцени, враћају се такмичењу у Суперлиги Србије и у 3. колу чекају их утакмице против Вождовца, односно лучанске Младости. Коло се отвара вечерашњим дуелом Чукаричког и Мачве на Бановом брду.

Звезда је лако избацила литванску Судуву у 2. колу квалификација за Лигу шампиона (укупно 5:0), а после Литваније игра на "крову" против Вождовца, месту где је прошле године остала без титуле.

Изабраници Владана Милојевића, који увек наглашава, потпуно су фокусирани на дуел са Вождовцем, иако у уторак имају "меч сезоне" против Спартака из Трнаве.

Први пут ове сезоне у домаћем такмичењу Партизан игра у Хумској, а ривал у недељу је незгодна Младост после гостовања у Литванији и тешког пролаза против Тракаија (2:1) у квалификацијама за Лигу Европе.

Црно-бели желе да победом направе добар амбијент пред пут у Данску против Норсђеланда, посебно што већ заостају три бода за лидером Звездом.

Коло се отвара вечерашњим дуелом Чукаричког и Мачве на Бановом брду, а вреди напоменути и да се у недељу игра дерби "Југа" између Радничког и Динама, као и да се затвара тако што суботички Спартак, након сензације и елиминације Спарте из Прага у Лиги Европе, чека Пролетер у локалном окршају.

Распоред утакмица 3. кола, данас: Чукарички - Мачва (20 сати). Сутра: Вождовац - Црвена звезда (19), Напредак - Бачка (20), Радник - Земун (20). Недеља: Партизан - Младост (19), Раднички Ниш - Динамо Врање (20), Војводина - Рад (20). Понедељак: Спартак Суботица - Пролетер Нови Сад.

Табела: Црвена звезда 6 бодова, Чукарички 4, Младост 4, Раднички 3, Напредак 3, Радник 3, Спартак 3, Вождовац 3, Партизан 3, Мачва 3, Пролетер 3, Бачка 3, Војводина 2, Земун 2, Рад 0, Динамо 0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи