Жезус продужио уговор са Ситијем

Бразилски голгетер Габријел Жезус договорио је нови петогодишњи уговор са Манчестер Ситијем, саопштио је шампион Енглеске. Млади 21-годишњи фудбалер награђен је за одличне партије из прошле сезоне, у којој је постигао 17 голова, а иза ког је лош наступ на Мундијалу у Русији, јер није успео да се упише у стрелце.

Он је за само годину и по дана, од доласка из Палмеираса за 30 милиона евра, оправдао очекивања код менаџера Пепа Гвардиоле и чак имао бољи статус у односу на много искуснијег Серхија Агуера.

Имао би и бољи учинак да га нису задесиле повреде метатарзалне кости и колена.

Габријел Жезус je каријеру започео у фудбалском клубу Палмеирас, а 2015. године је проглашен за најбољег младог играча бразилске Прве лиге. Током исте сезоне помогао је свом тим да освоји Куп Бразила. Следеће године проглашен је најбољим играчем сезоне, након што је Палмеирас освојио прву титулу после 22 године. У јануару 2017. године потписао је уговор вредан 32 милиона евра с Манчестер Ситијем, с којим је 2018. године освојио Премијер лигу и ЕФЛ Куп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи