Скалони на клупи Аргентине

Бивши репрезентативац Аргентине Лионел Скалони постављен је као прелазно решење на клупу националног тима, а први помоћник ће му бити Пабло Аимар.

Селектор омладинске селекције "гаучоса", који је био помоћник отпуштеном Хорхеу Сампаолију на Мундијалу у Русији, водиће екипу у септембру у пријатељским мечевима против Гватемале и Колумбије.

Скалони ће бити на клупи Аргентине најмање до краја године, а помоћник ће му бити још један некадашњи репрезентативац, Пабло Аимар.

Занимљиво, Скалони нема искуство као тренер јер је претходно био само асистент у Севиљи, а преузима Аргентину после неуспеха на Светском првенству.

Аргентина је на турниру у Русији једва прошла групу ремијем против Исланда (1:1), поразом од Хрватске (3:0) и победом над Нигеријом (2:1) голом Маркоса Роха у финишу, да би у осмини финала била елиминисана од шампиона Француске 4:3.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи