Црномарковић: Верујемо у победу и пролаз даље

Фудбалер Радничког из Ниша Ђорђе Црномарковић изјавио је да верује у победу у реваншу против Макабија из Тел Авива и пролаз у треће коло квалификација за Лигу Европе. Утакмица између Радничког и Макабија игра се у четвртак од 21 сат на стадиону Чаир у Нишу.

"Сваки дан причамо о томе, ми смо сви убеђени да ћемо победити. Најбитније је да их "отворимо" у првих пола сата и дамо гол. Нама је јако значајна подршка навијача, на крилима ње нисмо стали ни након 4:0 против Гзире. Надам се да ће нам њихова подршка помоћи да још једном забележимо позитиван резултат", рекао је Црномарковић за сајт клуба.

Он сматра да је пораз од 2:0 у првом мечу био превисок.

"Имамо шансу да у Нишу покажемо шта и колико умемо. Играмо на нашем стадиону, по пријатној температури. Биће то тврда утакмица са високим темпом", закључио је штопер Нишлија.

Утакмица између Радничког и Макабија игра се у четвртак од 21 сат на стадиону Чаир у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи