Вучић: Надам се да ће проћи сви наши тимови у еврокуповима

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се нада да ће сви наши фудбалски клубови који се такмиче у Еврокуповима проћи даље, и Црвена Звезда и Партизан, Раднички Ниш и Спартак и да би то било веома важно за наш фудбал.

Вучић је за телевизију Пинк рекао да предстоје велике инвестиције у фудбал, да су већ одвојена срдства за стадионе у Нишу и Новом Саду као и два највећа у Београду, али да ће се средства издвојити и за Врање, Краљево, Крагујевац...

У том смислу навео је и велике инвестиције у борилачке спортове, ватерполо, одбојку...

Поновио је да ће се градити Национални стадион, али да постоје и планови за изградњу атлетског стадиона иза блока 45, где ће бити пуно и пратећих објеката.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи