Звезда у Литванији "завршава посао"

Фудбалери српског првака Црвене звезде играју вечерас реванш меч другог кола квалфикација за Лигу шампиона против екипе Судуве. Меч у Литвaнији почиње у 19.30, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Играчи најтрофејнијег српског клуба су у Литванију понели убедљив тријумф 3:0 из Београда.

Звезда се налази на месту великог успеха омладинске репрезентације Србије која је, тачно на данашњи дан, пре пет година постала првак Европе победом у финалу над Француском (1:0).

Стратег тима са Маракане Владан Милојевић позвао је играче на опрез и поручио да реВанш схвата као да је резултат 0:0.

"Никада у фудбалу не може да се каже да је сигурно, одиграло се само прво полувреме. Играћемо као да је 0:0, заборавили смо утакмицу у Београду, као да не постоји за нас", рекао је Милојевић у најави утакмице.

Уколико Звезда, према очекивањима, преброди Судуву остаће јој још само два корака до остварења сна - пласмана у Лигу шампиона. Први од та два корака је Спартак из Трнаве, који је јуче изгубио на свом терену од Легије 1:0, али прошао даље због победе у Варшави 2:0.

Сусрет српског и литанског шампиона у Маријампољу почиње у 19.30, а пренос можете пратити на РТС 1, РТС Планети уз лајв-блог на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи